Home

 

Mail T (0299) 783 400

Beperkingen bij jonge kinderen in het verkeer
Meer video's
Sponsor Sponsor

SBZW Nieuwsarchief

Nieuwe website verkeer: www.verkeerseducatiepunt.nl

Er is een nieuwe website die een handig overzicht biedt van alle lessen en projecten over verkeer, die in de stadsregio Amsterdam worden gesubsidieerd: www.verkeerseducatiepunt.nl. De site is speciaal gemaakt voor kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs (0-18 jaar) en hun (verkeers)ouders in de stadsregio Amsterdam. Verkeerseducatiepunt.nl stimuleert het geven van verkeerslessen, doordat het makkelijk wordt om een lesprogramma samen te stellen. 

De nieuwe website voor verkeerseducatie geeft op een leuke manier heldere informatie over projecten en lesmiddelen. Vrijwel alle producten en materialen zijn gratis. Bij elk product staat een korte beschrijving en een foto. Ook is er informatie over praktische zaken, zoals voorbereidingstijd, de hoeveelheid lesuren en of de les buiten of binnen gegeven kan worden. Producten kunnen direct worden besteld en er is ondersteunend online materiaal te vinden, waaronder diverse filmpjes.
Ook voor ouders is verkeerseducatiepunt.nl handig; zij kunnen op de site terecht voor tips, ideeën en activiteiten voor verkeersopvoeding en een verkeersveiliger schoolomgeving. Zie hieronder de promotiefilm van de nieuwe website.

Terug naar het Nieuwsarchief