Home

 

Mail T (0299) 783 400

Beperkingen bij jonge kinderen in het verkeer
Meer video's
Sponsor Sponsor

SBZW Nieuwsarchief

OJ Congres

Congres 'Onderwijs en Jeugdhulp verbonden!?'

Op 1 juni organiseert het Landelijk Platform Onderwijs en Jeugdzorg (LPOJ) in samenwerking met verschillende organisaties, waaronder EDventure, het congres ‘Onderwijs en Jeugdhulp verbonden!?’. Op deze dag zullen meer dan 70 presentaties plaatsvinden met inspirerende praktijkvoorbeelden. De aanwezigheid van de staatssecretarissen Dekker (OCW) en Van Rijn (VWS) en Marc Duellaert (kinderombudsman) onderstreept het belang van dit congres.

Het congres is gericht op professionals uit het onderwijs, de jeugdhulp, gemeenten, opleidingen en arbeidsvoorzieningen, die willen inspireren of geïnspireerd willen worden door goede voorbeelden van veelbelovende verbindingen tussen de sectoren ten behoeve van betere zorg voor de jeugd tot 23 jaar..

Inschrijven voor het congres is nog steeds mogelijk. Tot 1 april 2015 kunt u zich inschrijven voor €165. Daarna kost deelname €215. Om verzekerd te zijn van een plaats én van deze voorintekenprijs kunt u terecht op www.ojcongres.nl/inschrijven. Op deze website staat ook het definitieve programma en een overzicht van sprekers en onderwerpen. Het congres vindt plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Terug naar het Nieuwsarchief