Home

 

Mail T (0299) 783 400

Beperkingen bij jonge kinderen in het verkeer
Meer video's
Sponsor Sponsor

SBZW Nieuwsarchief

SUPER LAST MINUTE ACTIE: RDJK 2014

PRIJSACTIE: schrijf 3 collega’s in en… u betaalt voor 2 collega’s!

Het creatieve brein: kleuren buiten de lijntjes! Dat is het motto van de Regionale Dag Jonge Kind 2014. Deze vindt plaats op 19 september 2014 in het prachtige Tobaccotheater in de Nes te Amsterdam.
De laatste jaren is er veel aandacht voor opbrengstgericht werken, ook met jonge kinderen. Maar een kind is meer dan taal en rekenen. Deze dag besteden we aandacht aan een ander onontbeerlijk aspect: creativiteit. Samen met u kleuren we buiten de lijntjes.
 
En dit jaar vindt de regionale dag plaats op een andere, creatieve en theatrale locatie, in de Nes, een  van de oudste straatjes van Amsterdam vlakbij de Dam. Het is een professioneel theater in de voormalige tabaksfabriek. U kijkt uw ogen uit!
 
We verwelkomen u én zo’n 150 pedagogisch medewerkers, leraren groep 1 t/m 3, coördinatoren en intern begeleiders. Kortom, iedereen die werkt met jonge kinderen van 3 tot 7 jaar.
 
De dag start met een centrale inleiding door wetenschapsjournalist Mark Mieras: De kunstenaar in jezelf. Mark vertelt ons over de nieuwste inzichten rond de werking van het jonge brein. En met name het belang van creativiteit voor een optimale ontwikkeling.
 
Vervolgens gaat u aan de slag tijdens de eerste ronde workshops. Na de lunch volgt er een intermezzo, om daarna weer opgefrist aan het werk te kunnen in de tweede ronde workshops. De dag sluiten we af met een korte evaluatie en een lekker hapje en drankje.
 
Het thema ‘het creatieve brein’ wordt vanuit allerlei invalshoeken samen met u verkend en beleefd. Wij heten u van harte welkom op 19 september.
 
Benieuwd naar het gehele programma? Klik hier.
Wilt u zich gelijk inschrijven? Klik dan hier.
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Annelies de Vries-Bodewes.
Terug naar het Nieuwsarchief