Home

 

Mail T (0299) 783 400

Beperkingen bij jonge kinderen in het verkeer
Meer video's
Sponsor Sponsor

SBZW Nieuwsarchief

Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid? Laat u inspireren!

Dit jaar is het startschot gegeven om vanuit het programma “Ouders en School Samen” van het Ministerie van OCW op regionaal niveau ouderbetrokkenheid te stimuleren. In dat kader zullen de Expertisepunten Ouderbetrokkenheid collegiale consultaties/peer reviews voor scholen uit het PO, VO en MBO  organiseren. Ook gemeenten zullen daarbij betrokken worden.

Tijdens de collegiale consultaties brengen we goede voorbeeldscholen (aanbod) in contact met scholen die specifieke vragen hebben over het thema ouderbetrokkenheid (vraag).

Kunt/wilt u andere scholen inspireren over ouderbetrokkenheid of wilt u zelf inspiratie opdoen? Neem dan contact op met Menno Jansma (coördinator Expertisepunt Ouderbetrokkenheid bij SBZW). 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het vraagt wel een (beperkte) investering qua tijd. Daarentegen levert het u goede voorbeelden en heel veel inspiratie op voor het vormgeven van ouderbetrokkenheid op uw eigen school! U gaat na afloop met een rugzak vol concrete handvatten weer naar huis.

Terug naar het Nieuwsarchief