Home

 

Mail T (0299) 783 400

Beperkingen bij jonge kinderen in het verkeer
Meer video's
Sponsor Sponsor

SBZW Nieuwsarchief

Nieuwe naam is KLAARR

KLAARR is dé effectieve educatie partner in de regio Zaanstreek, Waterland en daarbuiten. In het onderwijs volgen ontwikkelingen zich snel op en heerst het gevoel, dit is echter ook een stuk werkelijkheid, dat het nooit af is. Net als de andere aanbieders in onze markt geloven wij in het aanbieden van hulpmiddelen en ondersteuning van leerkrachten / intern begeleiders / directeuren / besturen om te komen tot verbeteringen in het onderwijs. Wij zijn echter anders in het contact dat we aangaan met de klant. Wij zien namelijk regelmatig dat geboden oplossingen/trajecten niet passend blijken te zijn bij het werkelijke probleem. Dit creëert nog meer werkdruk! Daarom stapt KLAARR niet direct in de oplossing/een aanbod, wij kijken primair naar de vraag achter de vraag van de relatie, naar het échte probleem en zorgen ervoor dat het duidelijk is wat de klant nu precies van ons verwacht. Wij starten pas met begeleiding als de gekozen aanpak écht past bij het probleem die men gezamenlijk ervaart. 

KLAARR maakt duidelijk wat we doen en zorgt voor resultaat. Bovendien onderscheiden wij ons in het feit dat hetgeen waar wij voor worden ingehuurd af is als we weg gaan en komen we terug voor eventuele nazorg voor nieuwe medewerkers.  KLAARR als in duidelijk, kwaliteit en langdurig resultaat van wat we hebben gedaan.

Het is bij ons écht KLAARR!

KLAARR werkt met deskundige medewerkers die staan voor: Kwaliteit van de te leveren diensten. Leren en doorvragen, Ambitieuze doelen stellen, Actuele vakkennis,  Resultaat leveren met daarbij de Relatie centraal. KLAARR is effectiever in educatie!

Wij zijn KLAARR als u tevreden bent!

Terug naar het Nieuwsarchief