Home

 

Mail T (0299) 783 400

Beperkingen bij jonge kinderen in het verkeer
Meer video's
Sponsor Sponsor

SBZW Nieuwsarchief

Lunteren in één dag: Samenwerken aan onderwijskwaliteit

Aanmelden conferentie 'Lunteren in één dag; samenwerken aan onderwijskwaliteit'

Op 23 maart organiseren PO-Raad en EDventure gezamenlijk de conferentie ‘Lunteren in één dag; samenwerken aan onderwijskwaliteit’. De dag is bedoeld voor leraren, schoolleiders en schoolbestuurders. Op de conferentie staan verbeteringen in het onderwijs centraal. De focus hierbij zal liggen op vakmanschap op ieder niveau in de school en afstemming tussen onderwijsprofessionals.

Op de bijeenkomst zullen keynote-sprekers Edith Hooge en Mirko Noordegraaf aan de hand van hun onderzoek laten zien hoe het vergroten van collectieve capaciteit bijdraagt aan het sturen op kwaliteit. Tingue Klapwijk, voormalig leraar van het jaar, vertelt over hoe mooi de onderwijspraktijk kan zijn. In dertig interactieve sessies worden aanwezigen daarna uitgenodigd om in gesprek te gaan met collega’s over een groot aantal praktijkthema’s. Veertien van deze sessies worden verzorgd door EDventure-leden.

Inschrijven voor de conferentie kan nog tot 17 maart 2016. Deelname bedraagt 150 euro per persoon. Bekijk hier het volledige programma en de beschrijvingen van de sessies.

Terug naar het Nieuwsarchief